Background
Copyright © 2013 by "Kevin's Investigation Services"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: kevininvestigator@gmail.com
Menu Background
Fingerprint
Magánnyomozó Iroda
Magánnyomozó Iroda
Back Street
Private Investigator
Fingerprint
PI Head
Kevin
Footprint
Menu Line
Mi az a
Grafológiai vagy kézíráselemzés
?

A grafológia az írás elemzése, az ember jellemének meghatározása érdekében

. A grafológia elvisz minket a tudatalatti legmélyebb pontjára, azokhoz a titkainkhoz, melyeket saját magunkról tartunk.

Azért működik, mert

a kézírás az a testbeszéd az papíron

. Tükrözi

az író összes jellemvonását

- az álmát, gyengeségét, intelligenciáját. Mindent, ami azzá teszi őket amik. Gyakorlatilag szinte teljesen lehetetlen, hogy bárki megakadályozhatná, hogy a kézírása felfedje ezeket a titkokat.
Lehetetlen megállapítani, hogy valaki milyen valójában, ha csak a viselkedésüket nézzük vagy hogy mit mondanak. Mélyebbre kell ásnunk, hogy megtudjuk az igazságot róluk.

Minden, amit teszünk, mond valamit rólunk, kezdve a kézfogástól a vezetési stílusunkig.
De a tetteink jórészének a célja, hogy elrejtsék a valódi természetünket, hogy elrejtse, amit valójában gondolunk és érzünk.

A grafológia nem tudja megjósolni a jövőt csak egyszerűen felfedi a valódi természetét az írónak.
Handwriting
Signature
Mint ahogy nincs két ember a világon akinek ugyanaz a DNS-e, úgy nincs két ember a világon azonos kézírással. A kézírása tartalmazza a történetet Önmagáról és a grafológusok azok, akik el tudják olvasni ezt a történetet, és értelmezik az Ön számára. A grafológia az agy tudatalattijának elemzése a kézíráson keresztül.

Szeretné tudni a titkot: saját magáról, a gyermekeiről, a partneréről, az alkalmazottairól, üzleti partneréről, pályaválasztásról? Formázza meg karrierjét!

A grafológiát a következő dolgokra használják:

Önmegismerés
Szeretné jobban

megismerni önmagát, vagy az embereket akikkel törődik

? Meg fog lepődni attól amibe betekintést fog nyerni. A grafológia segít abban, hogy jobban megismerje Önmagát, és hogy megoldja a problémát. A kézírása legalább 180 rejtett tulajdonságát és korlátlan számú hatását fedi fel, amelyet lehet, hogy nem is ismer.

Gyermekfejlesztés
A grafológia segítségével a szülők jobban megérthetik gyermekeiket egy másik szemszögből és megismerhetik az erősségüket, gyengeségüket, mi az amit szeretnek és mi az amit nem, gondolkodás készségüket, így a szülők egészségesen befolyásolhatják gyermekeiket, fokozhatják gyermekeik rejtett képességeit, hogy jobb, szerető és felelősségteljes személyekké váljanak. A grafológia (kézíráselemzés) segítségével Ön és gyermeke kiválaszthatják a megfelelő karriert (pl. mérnök, elektronikus, távközlési, mélyépítési, gépészeti, robotikai, orvosi, művészeti, drámai, zenei, stb.), az érdeklődési kör, képességek, készségek, kreativitás és a gyermek értelme szerint. Az is hasznos, hogy élesítsük gyermekünk kreativitását és értelemi képességét.

Pályaválasztás
A

grafológia a legjobb segítség a karrier kiválasztásához:

A kézírás elemzése segítségével az ember kiválaszthatja a megfelelő karriert és ennek megfelelően lehet választani az oktatási pályafutásról. Néhányan közülük építészmérnökök, tervezőmérnökök, orvosok, tanárok, orvosok, pszichiáterek, tanácsadók, vegyészek, újságírók, dietetikusok, gyógytornászok, értékesítési vezetők, szakmunkások, jogászok és még sok más. Az ember tanulhat grafológiát és pályaválasztási tanácsadóvá is válhat.

Partnerválasztás
A grafológia segít a legjobban kiválasztani / megismerni párját / barátait: Barátságot kötni vagy együtt élni valakivel nem elegendő a személy megismerésére. A grafológia az egyetlen olyan tudomány és pontos módszer, amellyel a legjobban megismerhetjük egy személy jellemvonásait, szokásait (jó vagy rossz), műveltségét, az értelemi képességét, a foglalkozását és a rejtett vonásait. 

Üzleti partner kiválasztása

Segít abban, hogy partnerét megfelelően válassza ki. Mi az Ön partnere, egy nagy csaló? Mi van, ha nem tudja kezelni a dolgokat nyomás alatt? Mi van, ha nem fogja tudni elviselni a vesztést? A megfelelő üzleti partner kiválasztása ugyanolyan fontos, mint a megfelelő élettárs kiválasztása. A grafológia segíthet Önnek a megfelelő üzleti partner, kiválasztásában, aki merész, hatékony és képes megfelelő döntéseket hozni a megfelelő időben, hatékonyan tervez és szervez.

Alkalmazott Kiválasztása / toborzás
A személyiség az, ami a munkát elvégzi. Szeretné tudni, hogy a dolgozója vagy az előléptetésre pályázó megfelel-e a munkára? A kézírás elemzése segít "látni a teljesítményt mielőtt még felvenné."
"A munkavállaló kiválasztásánál, két dolgot kell csak figyelembe venni: képesség (mit tud a jelölt elvégezni), és a személyiség (milyen a jelölt.) Ebből a kettőből a személyiség a legfontosabb. Több mint 87 százaléka az embereknek nem a képességük miatt bukik el, hanem a személyisége miatt. "

Kriminológia
Grafológia a kriminológiában
- a nyomozási technika közismerten kézírás szakértői elemzés bevonásával, a levél hitelességének a tanulmányozása, azonosítása a személynek, illetve a megerősítése vagy kizárása a személynek, mint gyanúsított.

Lépjen kapcsolatba a Kevin Magánnyomozó Irodával még ma, hogy megtudja a titkot.
Szolgáltatásaink:
Partnerhűség vizsgálat Megfigyelések Munkavállalói kártérítések Titkos nyomozás Gépjármű / személy nyomkövetés Számítógépek vizsgálata Mobiltelefon megfigyelése Kézírás elemzés - Grafológia Írásszakértés - Írásazonosítás Mobiltelefon kémprogram
Tisztesség, Diszkréció, Szakértelem, Megbízhatóság
Kezdőlap    |    Rólunk    |    Miért van szükség magánnyomozóra    |    Kapcsolat
UK Flag
English
Pointing finger