Background
Copyright © 2013 by "Kevin's Investigation Services"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: kevininvestigator@gmail.com
Menu Background
Fingerprint
Magánnyomozó Iroda
Magánnyomozó Iroda
Rejtett megfigyelés:


Magánnyomozói rejtett megfigyelés

az Egyesült Királyságban, Kanada Ontario tartományban és Magyarországon valamint bizonyos körülmények között az Európai Unió területén.

A Kevin Magánnyomozó Iroda magánnyomozói széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a rejtett megfigyelés területén is. A rejtett megfigyelés szolgáltatásunk során, magánnyomozóink videó, fénykép, valamint vizuális bizonyítékokat gyűjtenek, és részletes jelentést adnak minden rejtett megfigyelési művelet után.

Ezek a bizonyítékok megadják a választ és

tárgyi bizonyítékokat

az Ön számára. A rejtett megfigyelés során gyűjtött bizonyítékaink és jelentéseink, bizonyítékként használhatóak családi, polgári, vagy büntetőjogi ügyekben egyaránt.

Tapasztalt magánnyomozóink megadják az Ön számára a megcáfolhatatlan bizonyítékokat, azokat a bizonyítékokat, amit elvár minden rejtett megfigyeléstől.

Amikor szüksége van magánnyomozónkra rejtett megfigyeléshez, a mi Egyesült Királysági, Kanadai és Magyar magánnyomozóink állnak rendelkezésére különböző típusú helyzetek felderítésére.
Back Street
Private Investigator
Fingerprint
PI Head
Kevin
Foot Print
Válóperes megfigyelés:
Ha azt gyanítja, hogy

házastársa a válás során megcsalja

, magánnyomozónk rejtett megfigyelést végezhet, hogy leleplezze hűtlen házastársát. A magánnyomozói jelentés és a megcáfolhatatlan bizonyítékok, amelyeket a nyomozás során szerzünk be, felhasználhatóak válóperes tárgyalások és kiegyezések folyamán, gyermekelhelyezés, házastársi tartásdíj és a vagyonmegosztás során.
Ez magában foglalja:

Szülői felügyeleti jog és megfigyelés láthatási idő alatt:
Különböző típusú rejtett megfigyelésekkel állunk rendelkezésére

szülői felügyeleti jog

és gyermekláthatási problémákkal kapcsolatban. Ez magában foglalja a megfigyelési szolgáltatásainkat, mely során magánnyomozónk titokban megfigyeli a szülőt és a gyermeket a gyermekláthatás ideje alatt. A magánnyomozó dokumentálja, hogy mi történik, amíg a gyermeke a volt társa szülői felügyelete alatt van, hová viszi a szülő a gyermeket, és számos egyéb információval szolgál az Ön számára. A jelentés, melyet magánnyomozónk készít a megfigyelés során, bizonyítékként használható gyermekelhelyezési ügyekben és perekben.
Cégen belüli lopás / Cégen belüli beépített megfigyelés:
A
cégen belüli lopás és a csaló alkalmazottak
nagy károkat okozhatnak bármilyen cégnek, vállalkozásnak. Ha úgy gondolja, hogy alkalmazottai pénzt lopnak vagy vállalati vagyont, magánnyomozóink tudnak segíteni Önnek a munkavállalók tettenérésében, az ellopott vagyontárgyak felkutatásában, jövőbeni lopások megakadályozásában.

Megfigyelés büntető és polgári ügyekben :
Magánnyomozóink különféle büntető-és polgári ügyekben megfigyelést nyújtanak ügyvédeknek az Egyesült Királyságban, Kanada Ontario tartományban és Magyarországon. Kezdve a titkos megfigyelések végrehajtásától, a hazugság felderítéséig mely másokat bűncselekmény gyanújába kever. Rejtett megfigyelés szolgáltatásunk segíthet a bizonyítékok beszerzésében bármilyen polgári vagy bűntető eljáráshoz.
Idős ember elleni erőszak, visszaélés megfigyelése:
Idős ember elleni erőszak és visszaélés, a hanyagság vagy

szándékos bántalmazása egy idős betegnek

a gondozója által. Ezt nehéz lehet bizonyítani, mivelhogy a visszaéléseknek a szemtanúi leggyakrabban a legsebezhetőbbek az idős betegek. Magánnyomozónk segíthet rejtett megfigyelés alkalmazásával mely révén bizonyíthatóvá válik az idős beteg(ek) elleni visszaélés, történjék az idősek otthonában vagy otthoni ápolás során.
Szexuális zaklatás, munkahelyi zaklatás, állítólagos nem megfelelő viselkedés vagy diszkrimináció nyomozása:
Ezek azok az események melyek megalázzák az embereket. Ezek adnak táptalajt-, a fényes magazinoknak és szappanoperáknak, amelyek sok esetben megtörtént eseményekről szólnak.

Szeretné tudni, milyen a környék mielőtt új otthonát megvásárolná?
Ön éppen most vette meg a legaranyosabb házat a legcsendesebb környékén - legalábbis Ön ezt gondolta. Bár nem lehetséges mindent tudni, de a környékről sok információ birtokába juthatunk még a vásárlás előtt és egy alapos nyomozás segít abban, hogy a megfelelő környékre költözzön. A magánnyomozói jelentés tartalmazhatja az alábbiakat: Bűnözés aránya, s
zexuális bűncselekményeket elkövetői
a térségben, zaj és forgalom, iskolák, közszolgáltatások.

Gondozó megfigyelése:

Ismerje fel a potenciális problémákat mielőtt gyermeke a címlapra kerül

.
Ahol nem célszerű az élő megfigyelés ott miniatűr videó készülékek telepítésével rögzítünk minden tevékenységet. Ez a fajta megfigyelés nagyszerű eszköze a dadák és bébiszitterek távlati megfigyelésére.
Menu line
Surveillance
Child Custody Surveillance
Cheating Spouse
Elderly Hands
Robbery
UK Flag
English
Tisztesség, Diszkréció, Szakértelem, Megbízhatóság
Kezdőlap    |    Rólunk    |    Miért van szükség magánnyomozóra    |    Kapcsolat
Szolgáltatásaink:
Partnerhűség vizsgálat Megfigyelések Munkavállalói kártérítések Titkos nyomozás Gépjármű / személy nyomkövetés Számítógépek vizsgálata Mobiltelefon megfigyelése Kézírás elemzés - Grafológia Írásszakértés - Írásazonosítás Mobiltelefon kémprogram
Pointing finger