Background
Copyright © 2013 by "Kevin's Investigation Services"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: kevininvestigator@gmail.com
Menu Background
Fingerprint
Magánnyomozó Iroda
Magánnyomozó Iroda
Back Street
Private Investigator
Fingerprint
PI Head
Kevin
Footprint
Menu Line
Miért van szüksége magánnyomozóra
:

Számos oka van annak, hogy

az emberek magánnyomozót fogadnak

fel. Például, hogy

megkeressék a szeretetteiket, barátaikat, volt élettársat, igazi szülőket

, vagy

valakit, aki tartozik pénzzel, bizonyítékot szerezzenek be házasságtörés bizonyítására

, stb.

De a kérdés marad, hogy miért van szüksége magánnyomozóra? Mondhatja azt, hogy a legtöbb dolgot önállóan is meg tudja csinálni, tehát miért is fizetne egy magánnyomozóért. A válasz nagyon egyszerű, mert szüksége van egy

profi magánnyomozó

ra, aki képzett, tanult, intelligens és tapasztalt, hogy megfelelően összegyűjtse a bizonyítékokat, amelyek szükségesek az ügye bizonyításához a bíróság előtt és a célja eléréséhez.
A hivatásos magánnyomozó ismeri a törvényt, és úgy dolgozik együtt Önnel minden ügyön, mintha azok a bíróságra kerülnének. Bármivel is kevesebbet nyomozni és a nem alapos nyomozás, a napnak a végén több időt és pénzt jelentene Önnek, ha az ügye rosszra fordulna. Nincs lehetőség arra, hogy visszacsinálja a dolgokat, nem nyomhatja meg a Ctrl -Alt- Delete gombokat, és kezdheti újra az egészet. Amennyiben a bizonyítékok nem megfelelően lettek beszerezve, tárolva illetve kezelve azok használhatatlanná válnakk az Ön számára. A magánnyomozó megóvja Önt a sok gyötrelemtől azzal, hogy elsőre mindent megfelelően csinál.

Továbbá,
a magánnyomozó tanúskodhat a bíróságon
, ha szükség van rá egy alapos nyomozás befejeztével. Ez nagyon fontos magánszemélyeknek és vállalatoknak is egyaránt különböző típusú perekben, beleértve a büntetőjogi, polgári per és munkavállalói kártérítési pereket.
A Magánnyomozó nagy valószínűséggel több százezer forintot költött a szükséges felszerelés megvásárlására, amelyek segítik őket a bizonyítékok megszerzésében. Ezek a professzionális módon beszerzett bizonyítékok segítik Önt az ügye sikeres bizonyításában.

Amikor felbérel egy magánnyomozót, látni fogja, hogy a magánnyomozók ki vannak képezve egy bizonyos gondolkodási módra és képesek olyan feladatokat ellátni, amelyet egy szakképzetlen ember nem tudna. A magánnyomozó más szemszögből képes nézni az információkat és levonni a következtetéseket, ami további információkhoz és tényekhez vezethetnek.

Evidence
Computer
A magánnyomozóknak hozzáférésük van olyan eszközökhöz, amit Ön egyébként nem tudna használni, és amelyek segítik az alapos nyomozás véghezvitelében. Ezért, ha felbérel egy magánnyomozót, meg tudja növelni az információ mennyiségét.

Mivel a tapasztalt magánnyomozók pontosan tudják, hogy hol kell keresni és megtalálni a fontos és megfelelő információkat a nyomozásaik során. Egy magánnyomozó felfogadásával pontos és megbízható információkra tehet szert valamint időt és pénzt  spórolhat.

A magánnyomozók képzettek nyomozás és vizsgálat elvégzésére. Ezért a magánnyomozó jobban és hamarabb eljut az igazsághoz a legújabb módszerek és technikák felhasználásával, amelyeket képzésük és tapasztalatuk során tanultak meg.
 
Justicia scale
Talán  Ön nagyon is jól tudja, hogy mit akar és mire van szüksége, de egy magánnyomozó egy beszélgetés után meg fogja mondani Önnek , hogy pontosan mire van szüksége , és a legjobb legolcsóbb módja annak megvalósítása .

Miért van szükség egy hivatásos magánnyomozóra? Mostanra meggyőződve kell lennie arról, hogy felbérelni egy magánnyomozót az Ön érdekét szolgálja. Ne feledje, hogy a magánnyomozó jól képzett és tapasztalt és az ő érdeke az Ön szolgálata a lehető legjobb nyomozási szolgáltatással.
Szolgáltatásaink:
Partnerhűség vizsgálat Megfigyelések Munkavállalói kártérítések Titkos nyomozás Gépjármű / személy nyomkövetés Számítógépek vizsgálata Mobiltelefon megfigyelése Kézírás elemzés - Grafológia Írásszakértés - Írásazonosítás Mobiltelefon kémprogram
Tisztesség, Diszkréció, Szakértelem, Megbízhatóság
Kezdőlap    |    Rólunk    |    Miért van szükség magánnyomozóra    |    Kapcsolat
UK Flag
English
Pointing finger
Mobil telefon nyomkövetés