Background
Copyright © 2013 by "Kevin's Investigation Services"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: kevininvestigator@gmail.com
Menu Background
Fingerprint
Magánnyomozó Iroda
Magánnyomozó Iroda
Back Street
Private Investigator
Fingerprint
PI Head
Kevin
Footprint
Menu Line
Mobiltelefon megfigyelés


A Kevin Magánnyomozó Iroda

hatékony, 100%-ban kinyomozhatatlan mobiltelefon megfigyelő programmal dolgozik

, amely lehetővé teszi a nyomon követését minden apró részletnek az adott mobiltelefon. Ez az alkalmazás könnyen használható, és számos funkcióval büszkélkedhet, amely a legjobb mobiltelefon megfigyelőnek teszi a piacon.

Ez a fejlett

mobiltelefon nyomkövető alkalmazás

,nem csak  jó hírű cégek által közkedvelt de a szülők által is a világ minden táján. A telepítés után lehetővé válik a

valós idejű GPS nyomkövetés, hívások, szöveges üzenetek, e-mailek, telefonkönyv, és a tárolt multimédia fájlok megfigyelése

a céleszközön.
Otthoni felhasználók
    
-  Az Ön gyermeke biztonságban van?

Kísérje figyelemmel gyermekét
     a saját  biztonsága érdekében.

  - Több ezer gyerek tűnik el minden nap - ne hagyja, hogy gyermeke
     legyen az egyik közülük ...
  -  Kísérje figyelemmel a kamaszkorú gyermeke készülékét diszkréten.
  -  Valóban a barátoknál van?
  - 

Vajon szednek drogot?

  -  Vajon vannak szexuális kapcsolatai?
  -  Milyen barátaik vannak?
  -  Mi folyik valójában, amit nem mondanak el nekem?
Üzleti felhasználók
         
  - 

Diszkréten kísérje figyelemmel üzleti partnerét

!
  -  Az alkalmazottai valóban munkában vannak?
  - 

Üzleti partnere lop Öntől

?
  -  Hallani akarja mit mondanak Önről valójában?
  -  Tartsa szemmel munkavállalóit az úton.
  -  Tartsa szemmel alkalmazottait, bármit is csinálnak!
A tisztességtelen alkalmazottak veszélybe sodorhatnak bármilyen vállalkozást, ezért elengedhetetlen, hogy idejében észrevegyük a problémát, addig, amíg nem túl késő. Ez egy tökéletes mobiltelefon megfigyelő alkalmazás minden vállalat számára, mert felfedhet munkahelyi lopást idejében, és segít az üzleti tulajdonosoknak egy megbízható környezet kialakításában.
Cell Phone
Ez a mobil felügyeleti szoftver láthatatlan módban üzemel és hozzáférést ad Önnek a naplózási funkciókhoz, így távolról is nyomon követheti az összes tevékenységet, ami az ellenőrzött telefonon zajlik, a hívásoktól az aktuális naptárig. Híváslista, szöveges üzenetek, e-mailek, rögzített hívások, stb. minden azonnal elküldésre kerül a biztonságos online oldalára!
Kémkedjen a telefon híváslistán, és
ellenőrizze az összes bejövő / kimenő hívások időtartamát és idejét
. Továbbá, ez a mobil kémalkalmazás beállítható, hogy felvegye egy előre meghatározott telefonszám ki-és bejövő hívásait. Nem fog elmulasztani egyet sem!

Kémkedjen az SMS-ben és MMS-ben, olvassa el az összes szöveges és multimédia üzenetet melyek a megfigyelt telefonról lettek elküldve vagy azon lettek fogadva.


Kémkedjen az e-mailekben. Ezzel a mobil megfigyelő alkalmazással, biztos lehet abban, hogy a munkavállalók nem vesztegetik az időt személyes e-mailek írására, és a gyermeke nincs fenyegetve az online ragadozók által.
Text Monitoring
Lépjen be a naptár-és címjegyzékbe és ellenőrizzen minden kapcsolatot, amely bekerült a telefon címjegyzékbe és kövessen nyomon minden eseményt a telefon naptárjában.

Használja az „Intercept Instant Messages” funkciót hogy rögzítse az előzményeket melyek a Skype-on és a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatásokkal lettek küldve. Ellenőrizze az „iMessage” előzményeket és tudja meg, hogy milyen gyakran és milyen üzeneteket küld a megfigyelt telefon felhasználója.

Vegye fel környezetét. Ez a mobiltelefon nyomkövető program átalakítható lehallgató eszközzé. Használja ezt a funkciót, hogy megtudja, mi történik, ha éppen nincs a közelben.

Vezérlő Alkalmazások és programok határozzák meg, milyen alkalmazások és programok érhetőek el a telefon. Győződjön meg róla, hogy nem folyik semmi helytelen cselekedet.

Multimédia fájlok megtekintése: Ez a mobil felügyeleti program lehetővé teszi az elmentett képek és videók megtekintését. Minden alkalommal, amikor gyermeke vagy alkalmazottja rögzít egy videót vagy fotót készít a telefon kamerájával, azok azonnal feltöltésre kerülnek az online fiókjába.                   

Távirányítás: Az okos telefonokat gyakran elvesztik vagy ellopják és az információk ellopása is egyre gyakoribbá vált. Távirányítással törölheti az adatokat a megfigyelt telefonról vagy le is zárhatja készükét, hogy a személyes adatok ne kerüljenek illetéktelen kezekbe.
Contacts Monitoring
E-mail Monitoring
Kövesse nyomon a GPS helyszíneket. Ez a mobiltelefon nyomkövető alkalmazás beállítható GPS nyomkövetésére. Tudja meg, hogy gyermeke valóban ott van, ahol lennie kellene, vagy a munkavállalója valóban a forgalmi dugóban van-e.

Kísérje figyelemmel az internet használatát és tekintése meg az összes weboldalt, ami a telefonon lett megnyitva. Turkáljon a böngészési előzményekben és ellenőrizze, mit csinálnak az interneten.
Cell Phone analysing

Elemzés: Részletes jelentéskészítési funkció mely megkönnyíti az adatok elemzését, ha egyszerre több mobiltelefon van megfigyelve. 
Szolgáltatásaink:
Partnerhűség vizsgálat Megfigyelések Munkavállalói kártérítések Titkos nyomozás Gépjármű / személy nyomkövetés Számítógépek vizsgálata Mobiltelefon megfigyelése Kézírás elemzés - Grafológia Írásszakértés - Írásazonosítás Mobiltelefon kémprogram
Tisztesség, Diszkréció, Szakértelem, Megbízhatóság
Kezdőlap    |    Rólunk    |    Miért van szükség magánnyomozóra    |    Kapcsolat
UK Flag
English
Pointing finger
Kém szoftver okostelefonra
Okostelefon kémszoftver
Kémkedjen dolgozója után
Vásároljon kémprogramot most
Vásároljon kémprogramot most
Vásároljon kémprogramot most
Vásároljon kémprogramot most
Vásároljon kémprogramot most
Még több információ és mobil telefon kémprogram vásárlása itt