Background
Copyright © 2013 by "Kevin's Investigation Services"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: kevininvestigator@gmail.com
Menu Background
Fingerprint
Magánnyomozó Iroda
Magánnyomozó Iroda
Partnerhűség vizsgálat
- Megérdemli hogy tudja ha partnere hűtlen és nem őszinte Önhöz.

A Kevin Magánnyomozó Iroda

partnerhűségi vizsgálatot és adatgyűjtési szolgáltatás

t kínál ügyfelei számára, hogy megbizonyosodjon házastársa, barátja vagy barátnője hűtlenségében vagy hűségében.

Ha úgy gondolja, hogy a

házastársa megcsalja

, akkor valószínűleg vegyes érzelmek kavarognak Önben, beleértve: árulás, düh, zavartság, és fájdalom. A partnerhűtlenségi nyomozásunk segítséget nyújt az Ön számára, hogy megtegye a megfelelő lépéseket és rendezze ingoványba tévedt életét. A nyomozás során a  gondosan begyűjtött bizonyítékok egy esetleges bírósági eljárás során felhasználhatóak.
A partnerhűségi nyomozás során, rejtett megfigyelést végzünk melyben  különböző nyomozási technikákat használunk, hogy felfedjük az igazságot, és hogy átadhassuk az Ön számára a szükséges bizonyítékokat. Ez hasznos lehet válás és a gyermekelhelyezési  perek esetén, és segít Önnek a döntésben, hogy továbblépjen a a kellemetlen élményein és tapasztalatain mely felemészti Önt.

A Kevin Magánnyomozó Irodánál, a partnerhűtlenségi nyomozási szolgáltatásunk ügyfeleink rendelkezésére állnak az egész Egyesült Királyságban, Magyarországon,  és Kanada Ontario tartományban valamint bizonyos körülmények között az Európai Unió területén. Ha többet szeretne megtudni a hűtlenségi és partnerhűségi szolgáltatásunkról és beszélni szeretne velünk egy esetleges nyomozás megkezdéséről, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az oldalunkon található formanyomtatványunkon keresztül vagy közvetlenül Skype-on.
Back Street
Private Investigator
Fingerprint
PI Head
Kevin
Foot Print
Cheating Spouse
Cheating Husband
Mouth print
Ezek a technikák többek között a következők lehetnek:
  - Vizuális megfigyelés
  - E-mail üzenetek és internetes tevékenység megfigyelése
  - Kamerás megfigyelés
  - Elektronikus lehallgató készülék használata
  - A szükséges, videó-és fényképfelvételek  elkészítése
  - Textilián végzett sperma teszt.
Felismerni
a hűtlenség első jelei
t és tudni azt, hogy mikor kell felfogadni egy profi magánnyomozót a hűtlen házastársunk megfigyelésére, meglehetősen nehéz feladat. Azonban, általában úgy találjuk, hogy ha elkezdte felismerni a hűtlenség jeleit, akkor valószínű, hogy a házastársa megcsalja.

Trust
Néhány leggyakoribb jele a hűtlenségnek a következő:
  -  Házastársunk hirtelen több időt tölt távol az otthonunktól.
  -  Házastársunk szexuális érdeklődése és vágya csökken.
  -  Érdeklődést mutat a testedzésre vagy új ruhákat vásárol.
  -  Házastársunk rendszeresen nem fogadja  hívását vagy nem hívja vissza.
  -  Házastársa rejtélyes telefonhívásokat kap és titokban beszél a telefonon.
  -  Megmagyarázhatatlan költségek a hitelkártya számlán.
  -  Házastársát egyre inkább érdekli az Ön napi beosztása.
  -  Ruhák melyek idegen parfümtől vagy kölnitől illatoznak
  -  Gyanús hangposta és szöveges üzenetek a házastársa telefonján.
  -  Megmagyarázhatatlan számlákat talál házastársának pénztárcájában,
     autójában, vagy  zsebeiben.
A két fő oka hogy valaki kapcsolatba lép egy magánnyomozóval az-az, hogy rajtakapjon egy hűtlen feleséget vagy hűtlen férjet azért, hogy megtalálják lelki békéjüket és, hogy olyan bizonyítékokat szerezzenek be, amit felhasználhatnak a bíróságon.
Sok embernek, akik azt gyanítják, hogy életük párja hűtlen, egyszerűen csak tudni szeretnék az igazságot, hogy megtalálják lelki nyugalmukat, és hogy tovább tudjanak lépni életük e gyötrő szakaszán.

A másik fő ok, hogy valaki kapcsolatba lép egy magánnyomozóval, hogy rajtakapjon egy hűtlen feleséget vagy hűtlen férjet válóper elindításához, gyermekelhelyezéshez, és más családi perekhez. Sok házassági szerződés tartalmaz egy záradékot a hűtlenséget illetően. Ezért a társnak, akit megcsalt a felesége vagy a férje, érvényteleníttetheti a házassági szerződést. Ráadásul, a válás folyamán és a gyermek elhelyezési ügyekben, bizonyíték a hűtlen fél ellen segíthet a másik társnak a per jobb kimenetelében.
Kapcsolatfelvétel egy magánnyomozóval, hogy nyomozzon egy hűtlen feleség vagy egy hűtlen férj után: Amikor kapcsolatba lép magánnyomozónkkal a Kevin Magánnyomozó Irodánál, mert úgy érzi, hogy hűtlen a felesége, férje, barátja vagy barátnője, akkor nagyon fontos, hogy elmondjon nekünk mindent, amit tud beleértve a gyanúját. Mint az Ön magánnyomozója, csak akkor tudjuk megszerezni azt a bizonyítékot, amire Önnek szüksége van, ha az egész történetet részletesen elmondja. Körültekintően és diszkréten dolgozunk és nyomozásunkat az Ön által elmondott információkra alapozzuk. Ezért, ha ügyfeleink nem nyitottak, az hatással lehet a nyomozás végkimenetelére.
Menu Line
Partnerhűség vizsgálat Megfigyelések Munkavállalói kártérítések Titkos nyomozás Gépjármű / személy nyomkövetés Számítógépek vizsgálata Mobiltelefon megfigyelése Kézírás elemzés - Grafológia Írásszakértés - Írásazonosítás Mobiltelefon kémprogram
Szolgáltatásaink:
Kezdőlap    |    Rólunk    |    Miért van szükség magánnyomozóra    |    Kapcsolat
English
UK Flag
Tisztesség, Diszkréció, Szakértelem, Megbízhatóság
Pointing finger
Mobil telefon megfigyelése
Bizonyítékok: a fénykép, videó és hanganyag melyeket a hűtlenségi nyomozás során gyűjtöttünk be felhasználhatók bizonyítékként jogi eljárás során, mint például: válás, gyermekelhelyezési tárgyalások stb. Ezek a bizonyítékok segíteni fognak abban, hogy tisztességes kiegyezésre kerüljön sor.
A Kevin Magánnyomozó Irodánál lévő profi magánnyomozók, különböző nyomozási módszereket használnak, hogy megfigyeljék a házastársát, barátját vagy barátnőjét és segítsenek felfedni egy hűtlen házastársat, barátot vagy barátnőt.
Mobil telefon megfigyelése
Ha azt gyanítja, hogy a házastársa hűtlen, és Ön felismeri ezeket a jeleket, vagy bármely más jelét a hűtlenségnek, egy magánnyomozó segítségével feltárhatja az igazságot. Lépjen kapcsolatba a Kevin Magánnyomozó Irodával az Egyesült Királyságban, Magyarországon vagy Kanada Ontario tartományában, hogy többet megtudjon a Hűtlen Partner Megfigyelésről és magánnyomozási szolgáltatásunkról.